Waarom een multivitaminespray makkelijker is

Waarom vitaminespray makkelijker is - Best Choice

Het is vast heel herkenbaar. Je neemt je voor om iedere dag je portie vitamine (volgens de Schijf van Vijf) tot je te nemen. Het advies is immers om minstens 250 gram per dag te eten, maar volgens diverse onderzoeken blijkt dat slechts 2 procent dit haalt. Twijfel jij of je wel voldoende vitamine en andere gezonde voedingsstoffen binnenkrijgt?

 

De smaak staat je tegen van de meeste groente, je hebt er geen tijd voor om gezond te eten of je bent nu eenmaal niet zo’n groente-eter en dan hebben we het nog niet eens over de pitten, zaden en peulvruchten die je volgens de schijf van vijf ook elke dag nodig hebt. Gebruik je als aanvulling dan een multivitamine in tablet of capsulevorm? Deze tabletten of capsules zijn vaak lastig door te slikken of je vergeet ze steeds te nemen. Best Choice Multvitaminespray is een voedingssupplement in een handige sprayvorm, die het makkelijk maakt om dagelijks de juiste hoeveelheid vitamines binnen te krijgen. Ook voor kinderen!

Je dagelijkse portie vitamine was nog nooit zo eenvoudig in te nemen

Om je lichaam goed te laten functioneren, heeft het een grote variatie aan vitale voedingsstoffen, zoals vitamine A, C, E, D, B complex en co-enzym Q10 nodig. Een tekort kan een grote verscheidenheid aan klachten veroorzaken, bijvoorbeeld vermoeidheid (te kort aan vitamine D of co-enzym Q10). Het is belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Deze multivitaminespray is makkelijk in te nemen door direct in de mond te sprayen. De vitamines worden direct opgenomen in het mondslijmvlies, wat zorgt voor een betere opname. Omdat je geen water hoeft te gebruiken bij de inname, is het ook ideaal voor onderweg. Even sprayen in de auto, trein of op het werk en je bent klaar. Op de verpakking staat duidelijk aangegeven hoe lang je de spray kunt gebruiken.

Lekker van smaak

De vitaminesprays hebben verschillende vruchtensmaken zoals kers, sinaasappel, aardbei en zwarte bessen. Ze zijn gezoet met xylitol, een natuurlijke zoetstof die voorkomt in de vezels van veel soorten groente en fruit. Xylitol heeft een zoete smaak, maar levert niet calorieën en is minder schadelijk voor het gebit dan suiker en andere zoetstoffen.

Gezond leven maakt het mogelijk om te genieten, nu en in de toekomst. De Best Choice Vitaminesprays helpen je daarbij. Spray today, enjoy tomorrow!

Best Choice Vitaminesprays

Benieuwd naar onze vitaminesprays? Ze zijn alcoholvrij, geschikt voor diabeten, vegetariërs en veganisten en ook verkrijgbaar voor kinderen.
Lees meer »