Dit is waarom je een vitamine B complex nodig hebt

actieve ouderen - Best Choice vitaminespray

Er zijn fases in je leven waarbij je vitaminebehoefte anders is dan normaal.
Speciaal voor ouderen (50+), (zwangere) vrouwen en mensen met een onevenwichtige voeding
is deze vitamine B complex geschikt.
Ook voor fysiek actieve mensen is een vitamine B complex onmisbaar.
Maar wat doet deze vitamines precies voor je?

Wat doet een vitamine B complex voor je lichaam

De symptomen van een vitamine B-tekort kunnen zichtbaar worden op je huid, haren of nagels. B-vitaminen (B1, B2, B3, B5, B6, B12, biotine en foliumzuur) helpen ons lichaam om voedsel om te zetten in energie. Individuele vitaminen uit deze groep dragen bij aan de normale werking van het zenuwstelstel, de psychologische functie, de vermindering van vermoeidheid en aan het behoud van normaal haar en huid. Daarnaast ondersteunt vitamine B5 in drukke werkzaamheden en draagt het bij tot de normale weerstand tegen stress.

De sprayvorm zorgt voor een snellere opname. Doordat de opname al direct start in de mond.

De voordelen van een vitaminespray

De opname van vitamine is soms lastig, omdat ons maagzuur ervoor zorgt dat een gedeelte niet kan worden opgenomen in het lichaam. De Beste Choice Vitamine B Complex mondspray biedt de perfecte oplossing, omdat de opname dan al in de mond start en dus de maag overslaat. 4 Sprays per dag en heerlijke sinaasappelsmaak.

Fan aan het woord

“Ik ben al wat ouder, waardoor ik te maken heb met drogere slijmvliezen. Daardoor vind ik het slikken van die grote pillen niet fijn. Deze spray is een ideale uitkomst. De smaak is ook nog eens aangenaam. En nu las ik dat de spray in je mond zelfs beter wordt opgenomen. Heb ik even mazzel!”

Lia