Best Choice: Spray Today Enjoy Tomorrow

Multivitamine - Best Choice vitaminespray

We leven in een jachtige maatschappij, de lat ligt altijd hoog en er wordt
verwacht dat je altijd ready to go bent in de hoogste versnelling. Maak het jezelf daarom makkelijker en
spray je vitamines voortaan. Let wel; Je sprayt om je voeding aan te vullen, niet om een gezond voedingspatroon te vervangen.
Dit is jouw Best Choice van dit moment.

 

Het Voedingscentrum adviseert om minimaal 250 gram groente per dag te eten, dat zijn twee tot drie opscheplepels, en twee stuks fruit. Daarbij is variatie ook nog eens de aanbeveling. Het lukt lang niet iedereen om voldoende en gevarieerd te eten. In bepaalde situaties (intensief sporten, zwanger zijn, vegetariër, verlaagde weerstand en dergelijke) vraagt je lichaam zelfs om extra vitaminen. Waarom zou je dan niet een natuurlijk voedingssupplement ter ondersteuning gebruiken?

Best Choice Vitaminespray

Best Choice is zo’n voedingssupplement, maar niet zo maar één. Met Best Choice kun je nu je vitaminen en mineralen heel eenvoudig binnenkrijgen door te sprayen. De vitaminesprays zijn er in tien verschillende varianten waaronder vitamine D, vitamnine B complex, multivitaminespray of een melatonine voor de nacht. De Best Choice vitaminesprays:

  • zijn simpel in te nemen zonder water
  • hebben een frisse fruitsmaak
  • worden direct via het mondslijmvlies opgenomen
  • passen in een vegetarisch dieet

Spray je dagelijkse portie vitaminen

Om je lichaam goed te laten functioneren heeft het een grote variatie aan vitale voedingsstoffen nodig zoals vitamine A, C, E, D, B complex en co-enzym Q10.
Om het je makkelijker te maken zijn er nu vitaminesupplementen in een sprayvorm.

Neem nu de multivitaminespray; deze spray bevat mineralen en vitaminen die elkaar helpen. Een combinatie van vitaminen en co-enzym Q10 bijvoorbeeld. Q10 is, net zoals vitamine C, een belangrijke antioxidant waar je lichaam niet zonder kan maar die bij het ouder worden ons lichaam zelf minder aanmaakt. Het speelt een rol bij de energieproductie in ons lichaam. Je voelt je weer energiek!

Je sprayt de Best Choice multivitaminespray direct in je mond. Het kleine flesje is erg handig om overal mee naartoe te nemen. De spray gaat zo ruim een maand mee en is super gebruiksvriendelijk. Nog een voordeel, nooit meer gedoe om tabletten en capsules zonder water weg te slikken. Win win situatie toch?

Gezond leven maakt het mogelijk om te genieten, nu en in de toekomst. De Best Choice Vitaminesprays helpen je daarbij. Spray today, enjoy tomorrow!

Multivitamine Spray - Best Choice

Best Choice Vitaminesprays

Benieuwd naar onze vitaminesprays? Ze zijn alcoholvrij, geschikt voor diabeten, vegetariërs en veganisten en ook verkrijgbaar voor kinderen.
Lees meer »