5 Voordelen voor vitaminesprays

5 voordelen voor vitaminesprays - Best Choice Vitaminesprays

Het innemen van tabletten en capsules is niet voor iedereen een pretje.
Ze zijn smaakloos en met water zelfs moeilijk
door te slikken vanwege de grootte.
Vooral kinderen en oudere mensen hebben hier moeite mee.

 

Zonde, want dit kan anders! In deze blog wordt uitgelegd waarom jij beter vitaminesprays kunt gebruiken in vergelijking met tabletten en capsules.

Smaakloze tabletten en capsules die moeilijk door te slikken zijn met water, kunnen jou er helaas van weerhouden om het consistent in te nemen. Je ziet er tegenop om iedere dag meerdere malen zo’n tablet of capsule te gebruiken, wat jou niet stimuleert om een gezond leven na te streven. Dit probleem is simpel op te lossen met vitaminesprays.

Bij het gebruiken van een vitaminespray staat gemak voorop. Je kunt het op ieder moment gebruiken. Waar en wanneer jij wilt. Perfect toch?

De voordelen van vitaminespray op een rij

 1. Gemakkelijk in te nemen zonder water & ideaal voor onderweg
  Vitaminesprays ofwel mondsprays, zijn makkelijk in te nemen, want je hoeft geen water te gebruiken bij de inname. Geen pil die blijft plakken op je tong of je gehemelte. Dit zorgt er tegelijkertijd ook voor dat de vitaminesprays snel en prettig te gebruiken zijn. Vooral voor onderweg is dit ideaal, want je hoeft nooit meer water bij de hand te hebben in de auto, trein of op het werk.
 2. ,,Sprayen en klaar is Kees”
  Binnen één seconde kun je de spray innemen door slechts eenmaal op de knop te drukken om het in je mond te sprayen. In vergelijking met tabletten en capsules bespaar je tijd en moeite.
 3. Lekker van smaak
  Bovendien is iedere vitaminespray van Best Choice voorzien van een frisse en fruitige smaak, zoals aardbei, ananas of appel. Hierdoor is het onder andere voor kinderen lekkerder om de juiste hoeveelheid vitamines binnen te krijgen.
 4. Betere werking dan tabletten en capsules
  Daarnaast worden de vitamines direct opgenomen in het mondslijmvlies, wat zorgt voor een betere opname in je lichaam. Hierdoor heeft een vitaminespray een betere werking dan tabletten en capsules.
 5. Langere gebruiksduur
  Tot slot kun je langer gebruik maken van vitaminesprays dan tabletten en capsules. Een vitaminespray kun je zo’n vier maanden gebruiken (afhankelijk van de vitaminespray), voordat de inhoud van de vitaminespray op is. Het formaat van het flesje is handzaam en kan eenvoudig overal mee naartoe genomen worden. Tabletten en capsules worden voornamelijk in maandverpakkingen aangeboden van 30 (of 60) stuks, waardoor je er iedere maand weer aan moet herinneren om nieuwe tabletten en capsules aan te schaffen.

Hierbij moet wel vermeld worden dat de gebruiksduur van tabletten, capsules en vitaminesprays wel afhankelijk is van de hoeveelheid, die je inneemt per dag.

Kortom: gezond leven maakt het mogelijk om te genieten, nu en in de toekomst. De vitaminesprays van Best Choice helpen je daarbij.

,,Spray today, enjoy tomorrow”

 

Best Choice Vitaminesprays

Benieuwd naar onze vitaminesprays? Ze zijn alcoholvrij, geschikt voor diabeten, vegetariërs en veganisten en ook verkrijgbaar voor kinderen.
Lees meer »