Best Choice vitamine D Zwangerschap spray

Best Choice vitamine D Zwangerschap is een uniek voedingssupplement in de vorm van een mondspray. Het product is zorgvuldig ontwikkeld voor zwangere vrouwen die een hogere behoefte hebben aan vitamine D en foliumzuur.
De sprayvorm zorgt voor een betere opname. De opname start namelijk al direct in de mond.

Deze spray is ook verkrijgbaar in baby variant »

Voordelen:

  • 2 Sprays per dag
  • Een verpakking gaat 60 dagen mee
  • Met natuurlijke appelsmaak
  • Na opening 6 maanden houdbaar
  • Geschikt voor vegetariërs en diabeten
  • Adviesprijs: €13,99 (25ml)

Bevat geen gluten, gelatine, alcohol en bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Niet geschikt voor veganisten.

Fan aan het woord

“Nu ik zwanger ben, vind ik het helemaal een fijn idee dat ik voldoende vitamine binnenkrijg. Niet alleen het foliumzuur dat ze je aanraden, maar de rest is net zo belangrijk. 

De vrouw bij de drogist adviseerde mij deze vitaminespray met appelsmaak. Naast foliumzuur zit er ook vitamine B3 in, wat prettig is bij de vermoeidheid die ik voel zo aan het eind van mijn zwangerschap. En het is nog eenvoudig in te nemen ook.

Ellen

Waarom vitamine D

De vitamine D Zwangerschap is speciaal ontwikkeld voor zwangere vrouwen die een hogere behoefte hebben aan vitamine D. Naast de 25 mcg vitamine D3 bevat het ook 400 mcg foliumzuur (vitamine B11) die bijdraagt aan de groei tijdens de zwangerschap en 8 mg nicotinamide (vitamine B3) die bijdraagt tot de vermindering van vermoeidheid.

Aanvullende informatie

Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.