Best Choice vitamine D + K2 is een uniek voedingssupplement in de vorm van een mondspray. Eén spray bevat 1000 IE (ofwel 25 mcg) vitamine D3 en 15 mcg vitamine K2 in natuurlijke vorm.  

De sprayvorm en de toevoeging van K2 zorgt voor een betere opname. De opname start namelijk al direct in de mond.

Voordelen:

  • 1 Spray per dag
  • Een verpakking gaat 125 dagen mee
  • Met natuurlijke appelsmaak
  • Na opening 6 maanden houdbaar
  • Geschikt voor vegetariërs en diabeten
  • Adviesprijs: €13,32 (25ml)

Bevat geen gluten, gelatine, alcohol en bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Niet geschikt voor veganisten en kinderen onder de 10 jaar oud.

Fan aan het woord

“Vroeger was ik niet zo van de vitaminesupplementen, mede doordat ik tabletten slikken niet zo’n succes vond.

Ik ben een fanatieke sporter, dan is een vitamine D voedingssupplement wel aan te raden. Met de vitaminespray in de smaak van appel is het prima te doen.

Peter

Waarom vitamine D

Vitamine D draagt bij tot de normale opname van calcium, de instandhouding van normale botten en tanden en de normale werking van het immuunsysteem. Vitamine K2 draagt bij tot de instandhouding van normale botten en een normale bloedstolling.

Aanvullende informatie

Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

Deze vitaminespray is er ook in tabletvorm »