Best Choice Co-enzym Q10 is een uniek voedingssupplement in de vorm van een mondspray. Q10 is, net zoals vitamine C, een belangrijke antioxidant waar het menselijk lichaam niet zonder kan. Het speelt een rol bij de energieproductie van het menselijk lichaam.

Eén spray bevat 30 mg co-enzym Q10 (Q10Vital®) en 0,31 mg vitamine B1. De sprayvorm zorgt voor een betere opname. De opname start namelijk al direct in de mond.

Voordelen:

  • 3 Sprays per dag
  • Een verpakking gaat 45 dagen mee
  • Met natuurlijke ananassmaak
  • Na opening 3 maanden houdbaar
  • Geschikt voor vegetariërs en diabeten
  • Adviesprijs: €13,32 (25ml)

Bevat geen gluten, gelatine, alcohol en bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen.

Fan aan het woord

“Ondanks dat ik merk dat ik een dagje ouder word, wil ik nog van alles kunnen blijven doen. Elke ochtend (voordat ik naar mijn werk ga) kan je mij in het zwembad vinden. Alwaar ik de nodige baantjes trek. Verkwikkend om zo mijn dag te beginnen. Het is voor mij belangrijk dat ik op deze manier actief kan blijven zijn en voldoende energie heb. 

Daarnaast ben ik al jaren vegetariër. Deze spray’s zijn dan ook ideaal en makkelijk in te nemen, zonder water. 

Kees

Waarom Co-enzym Q10

Co-enzym Q10 speelt een rol bij de energiehuishouding; bij het ouder worden neemt de hoeveelheid Q10 in het lichaam af. Vitamine B1 draagt bij tot een normaal energieleverend metabolisme.

Aanvullende informatie

Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

Deze vitaminespray is er ook in capsulevorm »