Best Choice vitamine B12 is een uniek voedingssupplement in de vorm van een mondspray. Het bevat vitamine B12 in haar natuurlijke vorm methylcobalamine.
De sprayvorm zorgt voor een betere opname. De opname start namelijk al direct in de mond.

Vitamine B12 komt met name voor in vlees en in zuivel. Vegetariërs en veganisten krijgen dit dus niet binnen en vandaar dat het raadzaam is dat zij deze vitaminespray gebruiken.

Deze spray is ook verkrijgbaar in vitamine B complex variant »

Voordelen:

  • 1 Spray per dag
  • Een verpakking gaat 125 dagen mee
  • Met kersensmaak
  • Speciaal voor vegetariërs, veganisten en ouderen.
  • Adviesprijs: €13,32 (25ml)

Bevat geen gluten, gelatine, alcohol en bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen.

Fan aan het woord

“Ik ben al heel lang vegetariër, waardoor ik geen zuivel en vlees eet. Om bepaalde vitaminetekorten aan te vullen ben ik vitaminesupplementen gaan slikken. Maar ik heb zo’n hekel aan die tabletten. Daarom vond ik het fijn dat ik deze vitaminespray tegenkwam!

En nu las ik dat de spray in je mond, via je wangslijmvlies, zelfs beter wordt opgenomen, dan dat ze via je buik moeten. Nog beter dus.”

Sandra

Waarom vitamine B12

Vitamine B12 speelt een belangrijke rol in het lichaam. Het draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid, de normale vorming van rode bloedcellen en de normale werking van het immuunsysteem. Een langdurig tekort aan vitamine B12 kan ernstige gevolgen hebben!

Vitamine B12 komt met name voor in vlees en in zuivel. Vegetariërs en veganisten moeten dus extra goed opletten. Een supplement met vitamine B12 is een welkome aanvulling. Ook ouderen kunnen vitamine B12 minder goed opnemen en tekorten komen bij hen vaak voor, evenals bij een klein deel van de volwassenen.

De opname van vitamine B12 is lastig, omdat ons maagzuur ervoor zorgt dat het merendeel van de B12 niet kan worden opgenomen in het lichaam. De mondspray biedt de perfecte oplossing, omdat de opname dan al in de mond start en dus de maag overslaat.

Aanvullende informatie

Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

Deze vitaminespray is er ook in tabletvorm »