Best Choice vitamine B Complex is een uniek voedingssupplement in de vorm van een mondspray. Het bevat verschillende B-vitaminen (B1, B2, B3, B5, B6, B12, biotine en foliumzuur). De sprayvorm zorgt voor een betere opname. Doordat de opname al direct start in de mond. 

Speciaal voor ouderen (50+), (zwangere) vrouwen en mensen met een onevenwichtige voeding. Ook voor fysiek actieve mensen.

Deze spray is ook verkrijgbaar in enkelvoudige variant »

Voordelen:

  • 4 Sprays per dag
  • Een verpakking gaat 30 dagen mee
  • Met sinaasappelsmaak
  • Geschikt voor vegetariërs, veganisten en diabeten
  • Na opening 3 maanden houdbaar
  • Adviesprijs: €12,95 (25ml)

Bevat geen gluten, gelatine, alcohol en bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Niet geschikt voor kinderen onder de 1 jaar.

Fan aan het woord

“Ik ben al wat ouder, waardoor ik te maken heb met drogere slijmvliezen. Daardoor vind ik het slikken van die grote pillen niet fijn. Deze spray is een ideale uitkomst. De smaak is ook nog eens aangenaam.

En nu las ik dat de spray in je mond zelfs beter wordt opgenomen. Heb ik even mazzel!”

Lia

Waarom vitamine B Complex

De symptomen van een vitamine B-tekort kunnen zichtbaar worden op je huid, haren of nagels. B-vitaminen (B1, B2, B3, B5, B6, B12, biotine en foliumzuur) helpen ons lichaam om voedsel om te zetten in energie. Individuele vitaminen uit deze groep dragen bij aan de normale werking van het zenuwstelstel, de psychologische functie, de vermindering van vermoeidheid en aan het behoud van normaal haar en huid. Daarnaast ondersteunt vitamine B5 in drukke werkzaamheden en draagt het bij tot de normale weerstand tegen stress.

Aanvullende informatie

Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.