Best Choice Multivitamine spray

Best Choice Multivitamine is een uniek voedingssupplement in de vorm van een mondspray. De spray bevat een combinatie van vitaminen en co-enzym Q10. Q10 is, net zoals vitamine C, een belangrijke antioxidant waar het menselijk lichaam niet zonder kan. Het speelt een rol bij de energieproductie van het menselijk lichaam.
De sprayvorm zorgt voor een betere opname. De opname start namelijk al direct in de mond.

Deze spray is ook verkrijgbaar in Junior variant »

Voordelen:

  • 4 Sprays per dag
  • Een verpakking gaat 30 dagen mee
  • Met sinaasappelsmaak
  • Geschikt voor vegetariërs
  • Met co-enzym Q10
  • Adviesprijs: €13,99 (25ml)

Bevat geen gluten, gelatine, alcohol en bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Niet geschikt veganisten en voor kinderen onder de 1 jaar.

Multivitamine - Best Choice vitaminespray

Fan aan het woord

“Al langere tijd was ik op zoek naar een multivitamine die niet alleen lekker is qua smaak, maar ook nog eens eenvoudig was om toe te dienen. Ik vind tabletten en capsules slikken echt verschrikkelijk.

Mijn vriendin attendeerde mij op deze nieuwe sprayvorm. Na een keer proberen, was ik meteen enthousiast. Super spul!

Els

Het belang van een multivitamine

We kunnen een heleboel voedingsstoffen uit voeding halen, vooral uit groente en fruit. Feit is dat we dit niet altijd doen, waardoor we tekorten aan essentiële voedingsstoffen kunnen ontwikkelen.

Om je lichaam goed te laten functioneren, heeft het een grote variatie aan vitale voedingsstoffen, zoals vitamine A, C, E, D, B complex en foliumzuur nodig. Een tekort kan een grote verscheidenheid aan klachten veroorzaken, bijvoorbeeld vermoeidheid. Het is belangrijk om goed voor jezelf te zorgen.

Aanvullende informatie

Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

Deze vitaminespray is er ook in tabletvorm »