Best Choice Multivitamine spray junior

Best Choice Multivitamine Junior is een uniek voedingssupplement in de vorm van een mondspray. Speciaal voor kinderen van circa 3 t/m 12 jaar.
De sprayvorm zorgt voor een betere opname. De opname start namelijk al direct in de mond.

Deze spray is ook verkrijgbaar in volwassen variant »

Voordelen:

  • Kinderen 3-6 jaar: 2 sprays per dag
  • Kinderen vanaf 7 jaar: 4 sprays per dag
  • Met sinaasappelsmaak
  • Een verpakking gaat 30 – 60 dagen mee
  • Geschikt voor vegetariërs en diabeten
  • Na opening 3 maanden houdbaar
  • Adviesprijs: €13,99 (25ml)

Bevat geen gluten, gelatine, alcohol en bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Niet geschikt veganisten en voor kinderen onder de 1 jaar.

Fan aan het woord

“Mijn kids vonden de multivitamine in tabletten echt helemaal niks. Ook al hadden die allerlei exotische smaakjes, ze vonden het teveel gedoe. Zo blij dat er tegenwoordig vitamines in sprayvorm verkrijgbaar zijn. Ik heb hem standaard in mijn tas zitten, dus zelfs onderweg kan ik de kids dit toedienen, mochten we het vergeten zijn. En de sinaasappelsmaak vinden ze heerlijk!

Nu weet ik zeker dat ze alle vitamine binnenkrijgen die ze nodig hebben.

Angelique

Het belang van een multivitamine

We kunnen een heleboel voedingsstoffen uit voeding halen, vooral uit groente en fruit. Feit is dat we dit niet altijd doen, waardoor we tekorten aan essentiële voedingsstoffen kunnen ontwikkelen.

Om je lichaam goed te laten functioneren, heeft het een grote variatie aan vitale voedingsstoffen, zoals vitamine A, C, E, D en B complex nodig. Zeker kinderen. Een tekort kan een grote verscheidenheid aan klachten veroorzaken, bijvoorbeeld vermoeidheid. Het is belangrijk om goed voor jezelf te zorgen.

Aanvullende informatie

Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.